Galleri - Høkergården

ET BILLEDE SIGER
MERE END 1.000 ORD

HØKERGÅRDEN & SPRITTEN

Her har vi samlet billedmaterialer på Spritten som hele og selve Høkergården. Vi gør opmærksom på, at interiør- og eksteriørbilleder til Høkergården er 3D-visualiseringer.

3D-visualiseringer tilstræber at vise bebyggelsen så nøjagtigt som muligt uden hensyntagen til de samtlige tekniske muligheder. Disse er derfor illustrative og et udtryk for, hvordan arkitekten og øvrige rådgivere forestiller sig, bebyggelsen kommer til at se ud. Væsentlige afvigelser kan forekomme blandt andet på grund af myndighedskrav og byggesagsbehandling.

Opmærksomheden henledes på, at byggeriet er under detailprojektering, og der tages forbehold og ret til ændringer uden varsel.

Reservér dit
Drømmehjem!

Informationer omkring planløsninger, orienteringer og antal kvadratmeter finder du i Boligoversigten, og under Kontakt kan du hente materialelister og lignende.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at reservere en lejlighed, så kontakt os via formularen.

Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at vi må kontakte dig vedr. projektet.

Læs mere

Totalentreprenør

Bygherre og sælger

Aalborg Ejendom ApS

Arkitekt

Ejendomsmægler

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen
Telefon: 96 31 60 00 / 96 15 50 00
E-mail: projekt@thorkildkristensen.dk

Kommunikation, marketing & 3D visualisering

Totalentreprenør

Bygherre og sælger

Aalborg Ejendom ApS

Arkitekt

Ejendomsmægler

Ejendomsmæglerfirmaet
Thorkild Kristensen
Telefon: 96 31 60 00 /
96 15 50 00
E-mail: projekt@thorkildkristensen.dk

Kommunikation, markedting & 3D visualisering

Luk menu

Book en
personlig fremvisning

For at booke en fremvisning, der passer ind i din kalender, beder vi dig udfylde formularen. Vi kontakter dig efterfølgende for at aftale en konkret dato og tidspunkt.

Fremvisning

For at booke en fremvisning, der passer ind i din kalender, beder vi dig udfylde formularen. Vi kontakter dig efterfølgende for at aftale en konkret dato og tidspunkt.​​

Book en fremvisning