Området - Høkergården

spritten
en del af historien

FORTID OG FREMTID FORENET

Det er en vigtig del af Sprittens nye DNA, at der værnes om bygningsarven som ramme om nye aktiviteter i fremtiden. Gamle bygninger bevares og nye, spektakulære bygninger og boliger bliver opført. Summen af enkeltdelene vil skabe en arkitektonisk helhed, der når helt op i den internationale superliga.

Udover kunstværket Cloud City Aalborg, som bliver verdens største glasskulptur, kan man også se frem til, at Spritten vil rumme kunstudstillinger, torvehal samt luksushotel og –lejligheder. Det aktive byliv balanceres af den omkringliggende natur. Mod nord strækker Limfjorden sig, mens der mod vest er grønne arealer i nærheden af en nyopført fjordpark, Vestre Fjordpark. Svøm, sejl i kano og kajak, windsurf, ta’ en vinterdukkert eller nyd solen og den skønne natur ved fjorden. Når roen har sænket sig, kan du få nye input ved at vende næsen mod syd og øst, for her ligger Aalborg midtby.

1681_Enggaard_Spritten_INT_TypeA_003_Stue_Detalje

VESTBYEN - EN HELT SÆRLIG STEMNING

De fleste aalborgensere kan nikke genkendende til, at der er en helt særlig stemning i Aalborg Vestby. Om det er blandingen af de høje arbejderboliger og de hyggelige villaer, den åbne og direkte adgang til fjorden, det pulserende liv med studerende, unge familier og ældre side om side, nærheden til både by og natur eller måske kombinationen af det hele, er svært at identificere. Men én ting er sikkert – Vestbyen kan noget unikt og har en identitet, som skal opelskes og bevares samtidig med, at den skal fornyes og udvikles.

KOM RUNDT
- INFRASTRUKTUR OG PRAKTIK

Aalborg Vestby station er i gåafstand, busser er der nok af og tilkørsel til og fra området er der styr på… men spørgsmålet er, om du overhovedet får brug for det med en bolig med denne beliggenhed? Kvickly og Aldi kan du næsten vinke til fra dit hjem og lækker mad, fitness og shopping er også inden for rækkevidde.

City bus in profile / silhouette driving fast through motion blurred background.

Reservér dit
Drømmehjem!

Informationer omkring planløsninger, orienteringer og antal kvadratmeter finder du i Boligoversigten, og under Kontakt kan du hente materialelister og lignende.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at reservere en lejlighed, så kontakt os via formularen.

Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at vi må kontakte dig vedr. projektet.

Læs mere

BYDELSFORENINGEN
- MERE END ET HJEM

Fællesskab og godt naboskab beror på de rette forudsætninger, og i udviklingen af Spritten er der tænkt både ind i og ud af boksen for at skabe grobund for møder og aktiviteter på tværs. Tapas, bankoaftner, vinsmagning, bydelsfester, kunstudstillinger, kurser, fastelavnsfest og så videre, kan afholdes i fælleslokalerne i Jubilæumshusets fællescenter. Deleøkonomiske tilbud som fælles cykel- og træværksted, systue, krearum eller atelier er også på tegnebrættet. Måske de grønne fingre skal aktiveres i et stort orangeri på tagterrassen? Og har du gæster natten over, arbejdes der på, at de kan overnatte i gæstelejligheder med 2-4 sovepladser, bad og toilet.

Kort sagt bliver Spritten et sprudlende boligkvarter, der tilbyder et liv ud over det sædvanlige.

Totalentreprenør

Bygherre og sælger

Aalborg Ejendom ApS

Arkitekt

Ejendomsmægler

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen
Telefon: 96 31 60 00 / 96 15 50 00
E-mail: projekt@thorkildkristensen.dk

Kommunikation, marketing & 3D visualisering

Totalentreprenør

Bygherre og sælger

Aalborg Ejendom ApS

Arkitekt

Ejendomsmægler

Ejendomsmæglerfirmaet
Thorkild Kristensen
Telefon: 96 31 60 00 /
96 15 50 00
E-mail: projekt@thorkildkristensen.dk

Kommunikation, markedting & 3D visualisering

Luk menu

Book en
personlig fremvisning

For at booke en fremvisning, der passer ind i din kalender, beder vi dig udfylde formularen. Vi kontakter dig efterfølgende for at aftale en konkret dato og tidspunkt.

Fremvisning

For at booke en fremvisning, der passer ind i din kalender, beder vi dig udfylde formularen. Vi kontakter dig efterfølgende for at aftale en konkret dato og tidspunkt.​​

Book en fremvisning